LAHOLMSCYKLISTEN

 

Skip Navigation Links
Hem
Om Oss
Styrelsen
Laholms 3-Dagars
Anmäl dig här
Etapper
Kartor med banprofil
Admin
SydHalland Runt
Länkar
Samarbetspartners

 

Mellbystrand Cykel
Tel: 0430-25819Information


För. Laholmscyklisten är en ideell förening vars målsättning är att ge barn,  ungdomar och vuxna en meningsfull fritids- sysselsättning i form av cykelsport. Hos oss finns plats för alla - här "sitter ingen på bänken" - oavsett förutsättningar och möjlighet till framskjutna placeringar.

DISCIPLINER
Vi försöker ha en så stor bredd som möjligt inom vår förening. Vi kör landsväg, MTB. Landsväg körs enbart på vägar. Om du gillar  fart och fläkt är denna disciplinen för dig. MTB körs oftast i skogen eller på grusvägar, men ibland också på asfaltvägar, detta är rätt "gren" om du gillar hopp, teknik och utmaningar.

MÅSTE MAN HA HJÄLM?
Vi tummar inte ett ögonblick på denna detaljen! Fast du har väl alltid hjälm när du cyklar, eller hur! 

IDROTT ÅRET OM
Visst är vi en cykelklubb och självklart är cyklingen det viktigaste. Vi försöker cykla året om, men det är inte alltid möjligt. Kroppen mår ju också bra av allsidig träning. Vi löptränar under hösten för att få upp konditionen samt innecyklar under vintern. Vår träningslokal på Kullsgårdsvägen 20 i Laholm, samma hus som Hälsocenter. På samma adress finner du vårt Kansli.

FÖRÄLDRAR OCH KLUBBEN
Klubben är ingen barnvakt! Istället tycker vi att föräldrarna ska ställa upp och stötta sina idrottsintresserade barn - utan att pressa dem! Vi vet att mycket snart är mammor och pappor med ute på tävlingarna, med cyklister i bilen och cyklar på taket. Framför allt är vi tillsammans med våra barn.

KOSTAR DET MYCKET?
Nej medlemsavgiften är låg. Endast 300 kr om året för hela familjen resp. 200 kr om året för enskild, bg 940-7370. Några lånecyklar för nybörjare finns att tillgå, fast det är bra med egen cykel också. För övrigt inga dyra prylar, endast cykelhjälm är ett krav, men det finns förhoppningsvis redan!

ÖVRIG INFORMATION
Övrig information kan du få genom att ringa klubbens kansli
tel 0430 - 126 51 eller skicka ett e-mail till laholmscyklisten@gmail.com

VÄLKOMMEN TILL EN TRIVSAM FÖRENING!

M6-Inbjudan
LAHOLMSCYKLISTEN CK
Kullsgårdsvägen 20, 312 34 Laholm. 
Tel: +46 (0)430-126 51, Fax: +46 (0)430-126 51.
E-Mail: laholmscyklisten@gmail.com